O podjetju

Začetki podjetja Sistemi Shift segajo v leto 1990, ko je podjetje zaznamovala predvsem prodaja laserskih in brizgalnih tiskalnikov Hewlett-Packard z rešitvami za podporo slovenskim šumnikom. V letu 1995 je bilo ustanovljeno sedanje podjetje. Kot ustanovitelji sodelujejo tudi takratni prvi zaposleni. Cilj podjetja je bil ponuditi uporabnikom zaokroženo ponudbo na področju informacijske tehnologije. Podjetje se v letu 1996 razširi z nakupom Kern Computers, kar pomeni tudi začetek verige prodajaln na drobno – Shift Center. V letu 1997 Sistemi Shift postanejo Navision Solution Center in v letu 1999 podpišejo distribucijsko pogodbo za potrošni material HP. V istem letu podjetje pridobi tudi prvih pet Navision strank. Podjetje kupi lastne poslovne prostore in v letu 2001 odpre tudi trgovino Shift Center v Novi Gorici. V letu 2004 pridobi rešitvene usposobljenosti za omrežne infrastructure in poslovne rešitve Microsoft Business Solutions. V letu 2004 doseže status Microsoft Gold Certified Partner.

Kadrovska struktura

Podjetje ima 19 stalno zaposlenih sodelavcev, od tega 2 MSCE in 4 MCP. Zaposleni se stalno izobražujejo in potrjujejo v sistemih izpopolnjevanj, ki jih organizirajo proizvajalci IT (Microsoft, HP, …)

Področje delovanja

Glavne dejavnosti podjetja so integracija informacijskih sistemov, uvedba ERP Navision, vzdrževanje in podpora. Vzporedno pa teče prodaja v trgovinah Shift Center in prodaja potrošnega materiala.

Vizija

Sistemi Shift je podjetje, ki hoče biti soliden partner pri zagotavljanju dobrega delovanja informacijskih sistemov. Strankam svetujemo, kako doseči največjo učinkovitost glede na vložena sredstva.