Vrednote

Zaposlene v podjetju Shift d.o.o. povezujejo skupne osnovne vrednote, ki so:

Odličnost v vseh pogledih poslovanja – odličnost, ki temelji na neprestanem izpopolnjevanju kompetentnosti zaposlenih. Pri vsakdanjem delu se osredotočamo na tista dejanja in aktivnosti, ki nas vodijo k uspehu. Učinkovito in predano izvajamo naloge in vložimo vanje toliko časa in truda, kot je potrebno za odlično opravljeno delo. Cilje naše družbe in njeno rast dosegamo v medsebojni povezavi z doseganjem ciljev in rastjo naših strank ter partnerjev. Njim izkazujemo spoštovanje in zaupanje ter jim nudimo ustrezno podporo in zanesljivost. Stremimo k zadovoljstvu vseh vpletenih po pošteno opravljenem delu.

Zadovoljstvo zaposlenih, se odraža v zadovoljnih strankah – spodbujamo osebno rast in razvoj vseh zaposlenih. Vsi skupaj drug za drugega ustvarjamo okolje, kjer lahko pridejo do izraza talenti vsakega posameznika. Negujemo zadovoljstvo, ponos in dostojanstvo posameznikov za skupno pot odličnosti. Zaposleni uživajo v svojem delu, stranke pa v rezultatih.

Finančna stabilnost za varno prihodnost – zavedamo se pomembnosti finančne stabilnosti podjetja in delujemo v skladu ohranjanje le te. Tako zagotavljamo varnost nam samim, našim strankam in našim partnerjem. S finančno stabilnostjo Shifta, pomagamo do finančne stabilnosti tudi vsem sodelujočim s podjetjem.


Usmerjenost h kupcu – zanimajo nas in se trudimo spoznati potrebe, želje, pričakovanja in izzive naših strank. Želimo rešiti njihove izzive s pomočjo sodobnih tehnologij. Svoje obljube dosledno izpolnjujemo. Posedujemo znanje in ustvarjalnost, da vizije naših strank spremenimo v realnost.

Razvoj rešitev s pomočjo najnovejših tehnologij – izzive rešujemo na inovativne, ustvarjalne načine s pomočjo najnovejših tehnologij, katere strastno spoznavamo, dopolnjujemo in kombiniramo. Najnovejše tehnologije prinašamo v vsakdanjo prakso in tako našim strankam nudimo rešitve, ki jim omogočajo učinkovitost, konkurenčnost in rast.